Wie zijn wij

Wij, hier in huis Janick, Bas en Pim zijn alle drie op jonge leeftijd Lego beginnen bouwen . Eerst begon Janick op zeer jonge leeftijd met het bouwen van lego sets. Met het ouder worden is de passie naar lego veel verminderd. Tot de 2 kids Bas en Pim groot genoeg waren om met hun eerste steentjes te spelen. Van duplo naar city naar Technic. De liefde van de 3 mannen naar lego werd groter en groter, als ook de collectie.

Zo bedachten wij op een avond dat in plaats van de sets hier in de kast te laten staan eens ze gebouwd zijn, ze er eigenlijk ook wel iemand anders een plezier mee zouden kunnen doen! Mensen die graag bouwen maar het na 1x bouwen ook wel gezien hebben en het dan vervolgens ook weer afbreken en in de kast laten staan.

Met die reden is Brickset for You ontstaan. De mensen een zeer leuke beleving met lego geven zonder enorm veel geld uit te geven aan zeer dure sets. Die beleving is voor brickset for You zeer belangrijk. We besteden veel aandacht aan de netheid van de sets, een zeer vlotte, leuke, ongedwongen communicatie met de mogelijke huurders, een budget vriendelijke huurprijs en enkele huuropties die het nog aangenamer maakt om de lego te huren.

1 van 5